fredag 24. september 2010

Hege på ball

Ja, nå nærmer det det bryllup i Frankrike! Våre venner Catherine og Jon Inge skal gifte seg og vi har gleden av å få være til stedet denne dagen.

Første utfordring var å finne kjole. Dette regnet jeg med at ville bli vanskelig, men det skulle vise seg at det var relativt enkelt :o) Kjolen ble i hui og hast bestillt på Agape her i Trondheim. Skulle gjerne vist et bilde, men det kunne virke som om det ikke gikk ann å kopiere bildet fra nettsiden dems. Vel, vel...det er kjole 2050, men i sort, hvis noen lurer:

AGAPE

Utfordringen kom når jeg skulle finne sjal og veske som skulle matche. Til slutt hadde jeg valget mellom å betale 800,- for sjal og veske på Agape(veska så bare ikke bra ut!)eller...jeg kunne handle stoff på Stoff og stil og satse på at jeg fikk til noe selv.

Jepp...jeg er igang å sy det selv! Sjalet er ferdig, mens veska er snart ferdig! Skal legge inn resultatet straks det er klart folkens!

Til slutt...ENDELIG kom kreativiteten tilbake - kanskje det blir mer futt på siden igjen. Tror egentlig at høsten er tiden for kreativitet ;o)

1 kommentar: